Opnames Thor: Ragnarok begonnen

Opnames Thor: Ragnarok begonnen

De co-president van Marvel Louis D’Esposito heeft regisseur Taika Waititi samen met de cast en crew veel geluk gewenst via Twitter. De opnames van Thor: Ragnarok zijn namelijk maandag begonnen in Australië.

Peyton Reed (regisseur Ant-Man) wenste het team ook veel succes en gaf Waititi een tip mee. Waititi  reageerde daarop door voor de grap de afwezigheid van veel teamleden te tonen.

Het personage Thor heeft niet meer van zich laten horen sinds The Avengers: Age of Ultron. Hetzelfde geldt voor The Hulk. In Captain America: Civil War werd het duo slechts genoemd. Mark Ruffalo beschreef deze nieuwe film als een ‘intergalactische buddy road movie’.

Thor: Ragnarok is het derde deel in de Thor superhelden filmreeks. Het wordt geregisseerd door Taika Waititi (Two Cars, One Night, What We Do in the Shadows). Chris Hemsworth speelt voor de vijfde keer de titelrol en Mark Ruffalo keert terug als The Hulk. Daarnaast zijn er rollen voor Tom Hiddleston, Idris Elba, Sir Anthony Hopkins en Jamie Alexander. Vanaf 3 november 2017 draait de film in de Nederlandse bioscopen.