Originele cast herenigd voor Disney+ serie The Full Monty

Hoewel er eerder dit jaar wat geruchten gingen, maakte Disney Plus nu bekend dat een The Full Monty serie officieel in ontwikkeling is. Daarbij werd onthuld dat acteurs als Robert Carlyle, Tom Wilkinson, Mark Addy en Lesley Sharp allemaal terugkeren voor het vervolg.

Het is passend dat dit jaar de 25e verjaardag van de release van de film uit 1997 markeert, waarbij een groep werkloze staalarbeiders zich tot een striptease-act wendde om geld te verdienen en voor hun gezin te zorgen. Het resultaat was een gigantische hit, verdiende wereldwijd meer dan $ 257 miljoen (op een budget van $ 3,5 miljoen) en scoorde verschillende Oscar-nominaties, waaronder Best Music.

The Full Monty serie

Geïnspireerd door het succes van een mannelijke strip-act, besluiten zes werkeloze staalarbeiders hun financiële situatie te verbeteren. Gaz smeedt een plan dat hem en zijn vrienden rijk kan maken – en snel ook ! Hij overtuigt ze ervan, dat een strip-act voor een groot publiek veel geld in het laatje zal brengen, zeker als ze alles uit doen – ‘To go the full monty’! Regisseur Peter Cattaneo combineert zwarte humor en hilariteit omtrent zes aandoenlijke kerels die hun trots en waardigheid trachten te behouden.

Schrijver Simon Beaufoy en producer Umberto Pasolini keren terug, hoewel de oorspronkelijke regisseur Peter Cattaneo dat niet doet. In plaats daarvan delen Andrew Chaplin en Catherine Morshead de rol.

Een ondersteunende cast van kinderen en kleinkinderen zal zich allemaal bij de veteranen voegen. Het verhaal ziet de originele groep vrienden die door Sheffield en de afbrokkelende gezondheidszorg, het onderwijs en de werkgelegenheid navigeert, en de betere, gekkere en meer humane weg voorwaarts verkent waar gemeenschappelijke inspanningen nog steeds kunnen zegevieren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter