Orkanen, alligators en overstromingen in Crawl trailer

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Crawl, de nieuwe horrorfilm van regisseur Alexandre Aja, de man achter de B-film Piranha 3D en The Hills Have Eyes remake. Bekijk de Crawl trailer hieronder! In de hoofdrollen zien we Kaya Scodelario (The Maze Runner, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) en Barry Pepper (Saving Private Ryan, The Green Mile).

Crawl

Wanneer een enorme orkaan haar geboortestad in Florida treft, negeert Haley (Kaya Scodelari) de evacuatieorders en gaat op zoek naar haar vermiste vader (Barry Pepper). Ze treft hem zwaar gewond aan in de kruipruimte van hun ouderlijk huis, en de twee raken in de val door snel overstromend water. Als de tijd opraakt om aan de versterkende storm te ontsnappen, ontdekken Haley en haar vader dat het stijgende waterpeil de minste van hun angsten is.

Crawl werd geschreven door Shawn en Michael Rasmussen en geproduceerd door horror-icoon Sam Raimi, de man achter de Evil Dead-franchise, en Craig Flores, die bekend staat om zijn werk aan de 300 films.

Crawl is een doelbewuste zet van de studio om te streven naar een horrorfilm met een lager budget, in de hoop op meer kassuccessen. Crawl draait vanaf 12 juli 2019 in de bioscoop.