Oscar Isaac speelt Solid Snake in Metal Gear Solid film

Regisseur Jordan Vogt-Roberts geeft fans al maanden spannende stukjes informatie op Twitter, maar nu heeft zijn Metal Gear Solid film adaptatie groot nieuws. Niemand minder dan Star Wars acteur Oscar Isaac zal Solid Snake spelen in de Metal Gear Solid film. Dit meldt Deadline.

Vogt-Roberts, die al meer dan vijf jaar aan de film is verbonden, had eerder aangekondigd dat een script van Derek Connolly (Jurassic World) in juli 2018 was ingeleverd bij de studio, waarbij de twee streven naar een R-rating om Kojima’s visie voor het verhaal te behouden en nu blijkt dat er een nieuw script vol met de “Kojima-quirk” is ingediend. Niet alleen is het nieuwe concept ingediend, maar het casten kan binnenkort beginnen, aangezien hij verwijst naar een ontmoeting met een “specifieke acteur” voor de hoofdrol, wat erop wijst dat het nieuwe concept zo dicht mogelijk bij de shoot-ready is. De regisseur onthulde eerder dat hij erg geïnteresseerd is om Oscar Isaac (Star Wars: The Rise of Skywalker) in de iconische rol van Solid Snake te casten.

Metal Gear Solid film

De videogameserie van Hideo Kojima, gemaakt door Kojima, volgt Solid Snake, een gepensioneerde soldaat die infiltreert in een opslagfaciliteit voor kernwapens om de terroristische dreiging van Foxhound te neutraliseren. Hij probeert hun twee gijzelaars, het hoofd van DARPA en de president van een grote wapenfabrikant, te bevrijden en verhindert de terroristen een nucleaire aanval te lanceren.

Er zijn verschillende sequels uitgebracht voor meerdere consoles, die het plot van de originele game hebben uitgebreid door personages toe te voegen die Snake tegenstaan ​​en ondersteunen, terwijl er ook een paar prequels zijn die de oorsprong van Metal Gear en terugkerende personages onderzoeken. De derde game in de serie, Metal Gear Solid voor de PlayStation, markeerde het begin van een geheel nieuwe 3D-lijn voor Metal Gear. Vanaf juni 2020 zijn er wereldwijd meer dan 56 miljoen exemplaren van games in de franchise verkocht, waarbij de afzonderlijke afleveringen kritisch en commercieel werden geprezen en verschillende prijzen ontvingen.

Het script voor de film is geschreven door Derek Connolly. Avi Arad produceert. Peter Kang houdt toezicht voor de studio.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter