Over Water seizoen 2 vanaf 3 juli op Netflix

Minder dan een maand na de release van het eerste deel, heeft Netflix aangekondigd dat Over Water seizoen 2 vanaf 3 juli 2020 te zien is op Netflix Nederland!

In Over Water krijgt de voormalige tv-ster John Beckers van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat hij daarom met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader. John vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste en lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne.

Het tweede seizoen begint met de vrijlating van John uit de gevangenis, waar hij enkele maanden heeft vastgezeten. Wanneer hij naar buiten stapt ontdekt hij dat de wereld om hem heen flinke veranderingen heeft ondergaan. Marjan heeft hem verlaten, Ella werd zwanger van hem en Barry ontwaakte uit zijn coma. In de gevangenis kickte hij af van zijn drankverslaving, maar nu heeft hij een obsessie voor iets dat minstens zo gevaarlijk is ontwikkeld: macht.

Bedenkers en scenaristen zijn Paul Baeten Gronda en Tom Lenaerts. Ook is Lenaerts showrunner en produceerde hij samen met Kato Maes de reeks. Het duo Norman Bates tekende voor de regie.

De cast bestaat uit namen als Tom Dewispelaere, Natali Broods, Tom Van Dyck. Stijn van Opstal en Bruno Vanden Broecke zijn de nieuwe gezichten in dit seizoen.

Over Water seizoen 2 zal te zien zijn op Netflix vanaf 3 juli.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter