Wordt dit het pak van Mysterio in Spider-Man: Far From Home?

We hebben een eerste blik gekregen op het pak van Jake Gyllenhaal‘s personage Mysterio uit Spider-Man: Far From Home. In een recente uitgave van Empire Magazine stond namelijk de onderstaande afbeelding:

Kevin Feige, president van Marvel Studios, bevestigde eerder dat Peter Parker in het vervolg New York zal verlaten en zich in een Europees avontuur in Londen zal storten, in de nasleep van Avengers: Infinity War en Avengers 4. Het is echter nog maar de vraag of de eerder genoemde Mysterio een slechterik zal zijn of dat hij Parker helpt in de strijd tegen de Elemental.

Tevens zal Michael Keaton wederom te zien zijn als Adrian Toomes/The Vulture.  Daarnaast zien we ook de terugkeer van Zendaya als Michelle Jones, Marisa Tomei als Aunt May en Jacob Batalon als Ned.

Spider-Man: Homecoming schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers zullen de sequel ook schrijven. MarvelSpider-Man: Far From Home wordt geregisseerd door Jon Watts. De film staat gepland voor 5 juli 2019 en is de aftrap van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe.

Vind jij dit echter nog te lang wachten? Dan kun je intussen genieten van Spider-Man: Into The Spider-Verse. Lees hier de recensie.