Palm Springs in 2021 beschikbaar op Amazon Prime Video

Amazon bevestigt de hit van het Sundance Filmfestival: Palm Springs met Andy Samberg en Cristin Milioti zal begin 2021 exclusief verschijnen op Amazon Prime Video in Nederland. Bekijk de trailer hieronder.

Palm Springs

Palm Springs op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video kondigde vandaag aan dat de langverwachte romantische komedie, Amazon Exclusive film Palm Springs, met Andy Samberg naast Cristin Milioti in de hoofdrol, direct en exclusief op Amazon Prime Video zal worden uitgebracht in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De Amazon Exclusive film Palm Springs zal begin 2021 in Nederland gereleased worden. De film wordt gepresenteerd door Limelight, Lonely Island Classics en FilmNation Entertainment.

Palm Springs brak eerder dit jaar het record voor de grootste omzet in de geschiedenis van het Sundance Film Festival en heeft een 94% Rotten Tomatoes rating na de première op Hulu in de VS eerder dit jaar.

Wanneer zorgeloze Nyles (Andy Samberg) en aarzelende bruidsmeisje Sarah (Cristin Milioti) een toevallige ontmoeting hebben op een bruiloft in Palm Springs, wordt het ingewikkeld wanneer ze merken dat ze niet in staat zijn om de locatie te ontvluchten, of elkaar.

Naast Golden Globe-winnaar Samberg (Brooklyn Nine-Nine, SNL), zijn er rollen voor Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street), Oscar-winnaar J.K. Simmons (Whiplash), Meredith Hagner (Search Party), Camila Mendes (Riverdale), Tyler Hoechlin (Superman and Lois) en Peter Gallagher (Grace and Frankie).

Palm Springs wordt geregisseerd door Max Barbakow en geschreven door Andy Siara. De film is geproduceerd door Andy Samberg, Becky Sloviter, Akiva Schaffer, Jorma Taccone, Dylan Sellers en Chris Parker, en Gabby Revilla Lugo is uitvoerend producent. De film is geproduceerd door Limelight en Lonely Island Classics met Neon als theatrale distributeur.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter