Partner Track vanaf 26 augustus te zien op Netflix

Op het partner track kom je erachter komt wie je echt bent. Maak kennis met je grootste concurrent, Ingrid Yun. Partner Track is gebaseerd op de veelgeprezen roman van Helen Wan en gaat op 26 augustus in première op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Partner Track op Netflix

In Partner Track is Ingrid Yun (Cho) een idealistische jonge advocaat die worstelt met haar morele kompas en haar passies terwijl ze vecht om haar sporen te verdienen bij een elite advocatenkantoor in New York City.

De cast van Partner Track wordt geleid door Arden Cho, die bekend staat om haar rollen in Teen Wolf, Chicago Med. Andere castleden zijn Bradley Gibson (Powerbook III: Ghost), Alexandra Turshen (Ray Donovan), Nolan Gerard Funk (The Flight Attendant), Dominic Sherwood (Penny Dreadful: The City of Angels), Rob Heaps (Good Girls) en Matthew Rauch (Terminal List).

Partner Track is vanaf 26 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter