Passing is vanaf 10 november te zien op Netflix

De film Passing is vanaf 10 november te zien op Netflix. Het regiedebuut van Rebecca Hall volgt een zwarte vrouw in New York in de jaren twintig. Het leven van haar staat op zijn kop als ze een jeugdvriendin ontmoet die zich voordoet als witte vrouw. Bekijk hieronder de trailer.

passing netflix

Passing op Netflix

De film speelt zich af in het New York van de jaren twintig en volgt twee zwarte vrouwen die elkaar na lange tijd weer tegen het lijf lopen. Clare (Ruth Negga) heeft ooit besloten om zich, door haar lichte huidskleur, voor te doen als een witte vrouw. Voor Irene (Tessa Thompson) was dat ook een optie, maar zij koos ervoor om dat niet te doen. Wanneer Clare zich vervolgens steeds vaker in de sociale kringen van Irene begeeft ontstaan er complicaties.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ruth Negga, Tessa Thompson, Andre Holland en Alexander Skarsgard. De film is het regiedebuut van actrice Rebecca Hall (Tales from the Loop, The Night House) en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nella Larsen uit 1929.

De film ging eerder dit jaar in première op het Sundance Film Festival, waar Netflix de rechten van de dramafilm bemachtigde voor 16 miljoen dollar.

Passing is vanaf 10 november te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter