Pathé brengt popcorn recepten bundel uit voor National Popcorn Day

Vandaag is het weer zover: National Popcorn Day. En wie popcorn zegt, zegt vaak ook Pathé! Die twee lijken namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Daarom lanceert de bioscoopketen in samenwerking met JIMMY’s popcorn het project POPPED: acht unieke recepten voor echte popcorn fans. In de digitale bundel, die hier te downloaden is, delen Pathé liefhebbers en foodies hun verrassende popcornrecepten. Van vega popcorn nacho bites, popcorn muffins en crunchy popcorn kip, met zowel zoete als hartige recepten: voor iedere lekkere trek staat er wel een snack in POPPED!

National Popcorn Day

Het is alweer het derde jaar dat Pathé samen met JIMMY’s popcorn de handen ineen slaat voor National Popcorn Day. Toch werd niet eerder deze dag zo groots gevierd. Niemand minder dan Youtuber en singer/songwriter Teske de Schepper, Pathé reporter en filmexpert Noah Zeeuw, health bloggers Healthy Sisters, Snackspert Eke Bosman, content creator Joey Jaq, kookboekauteur Susan Aretz en chef Desmond Gerritse, hielpen mee aan de ontwikkeling van deze ode aan de ultieme bioscoopsnack. Filmfans kunnen op deze manier alvast thuis in die ‘popcorn state of mind’ komen voordat de bioscopen op korte termijn weer open gaan.

Naast de recepten en fraai geschoten plaatjes – waarbij het water je in de mond loopt – bestaat het boek uit korte verhalen vanuit de Pathé liefhebbers en foodies over hun liefde voor film, popcorn en koken. Ook valt er meer over popcorn te leren: naast de nieuwe manieren om popcorn in je maaltijd te verwerken, zijn er leuke weetjes en games (zoals bijvoorbeeld popcorn-pong) te vinden. Kortom: een goed gevulde bundel waaruit de veelzijdigheid van popcorn maar weer blijkt. Een musthave voor zowel film- als snackliefhebbers!

Je kunt POPPED downloaden via deze link.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter