Pathé dag en nacht geopend in Rotterdam

Bij de start van het nieuwe jaar biedt Pathé bezoekers de unieke mogelijkheid om ook ‘s nachts te genieten van de beste filmbeleving en service. Pathé Schouwburgplein in Rotterdam is 1 t/m 5 januari maar liefst 24 uur per dag open. Naast het reguliere programma overdag zullen ook ‘s nachts de beste films van dit moment draaien. Tevens komen een aantal succesvolle films uit 2018 eenmalig terug op het grote doek.

Nog niet eerder in Nederland is een bioscoop gedurende een periode van een aantal dagen 24 uur per dag open geweest. De 24uurs openingstijden bij Pathé Schouwburgplein zijn voor de marktleider een pilot om te testen of er behoefte is bij bezoekers aan een nachtelijk filmaanbod. Doron Kurz, Director Commerce van Pathé, vertelde:

“Rotterdam is een stad die 24 uur per dag, 7 dagen per week leeft, innoveert en vernieuwt; ontwikkelingen waar Pathé zich als bedrijf ook mee identificeert. Daarom willen wij graag onderzoeken of er een wens bestaat onder de Rotterdamse bewoners om de beste filmbeleving ook in de nachtelijke uren bij ons te ervaren. Een bezoek aan de bioscoop maakt van een gewone dag een bijzondere dag. En nu dus ook een bijzondere nacht!”

Naast populaire films uit het huidige aanbod, zoals Aquaman, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en de meest succesvolle film van 2018 Bohemian Rhapsody, vertoont Pathé tevens de top 3 films van 2018 bij Pathé Schouwburgplein. Er kan opnieuw genoten worden van de spectaculaire actiefilms Avengers Infinity War, Black Panther en Mission Impossible Fall Out in 3D. Ook zijn er nachtelijke voorpremière screenings van de nieuwe dramafilm White Boy Rick met Matthew McConaughey in de hoofdrol.

Kaarten voor de nachtvoorstellingen zijn nu te koop via www.pathe.nl/bioscoop/schouwburgplein