Pathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking met Pathé Delivery

Hoewel de bioscopen met maximaal 30 bezoekers per zaal voorlopig open mogen blijven, zijn op last van de overheid de eet en drink shops en buffetten sinds gisteren gesloten. Betekent dat dan dat je geen beroemde nacho’s en Pathé-popcorn meer mag snacken? Nee hoor! Pathé en Thuisbezorgd.nl hebben namelijk de handen ineen geslagen voor Pathé Delivery. Vanaf vandaag kunnen filmkijkers in Amsterdam al de lekkerste Pathé producten laten thuisbezorgen, en meerdere steden zullen volgen. Want bij film hóórt popcorn!

Pathé Delivery

Popcorn, nacho’s, hotdogs, box chips en Kids Combo’s… Ze zijn allemaal met één klik thuis op de bank te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Alle snacks zijn in combo-deals te bestellen, met een drankje naar keuze, net zoals in de bioscoop. Kies je film uit de Pathé Thuis-app en je bent er helemaal klaar voor!

De snacks zijn vanaf 10:00 uur tot 21:30 uur te bestellen. Pathé Delivery is vooralsnog alleen beschikbaar in Amsterdam, maar zal op korte termijn worden uitgerold naar andere steden waar Pathé-bioscopen gevestigd zijn. De eerste 175 orders boven de €20 krijgen een Pathé Thuis-film cadeau.

Doron Kurz, Commercieel Directeur bij Pathé:

“Wij kregen al vaak de vraag van onze bezoekers of wij onze heerlijke popcorn ook warm thuis kunnen laten bezorgen. En nu onze eet- en drink shops en buffetten – ondanks dat deze veilig en hygiënisch zijn ingericht – op last van de veiligheidsregio’s voor bioscoopbezoekers zijn gesloten, kunnen we met Pathé Delivery filmfans toch laten genieten van de ultieme bioscoopsnacks zoals onze popcorn en nacho’s.”

Sinan Cankapli, Team Lead Nederland bij Thuisbezorgd.nl:

“Thuisbezorgd.nl is constant op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren of uit te breiden. Deze samenwerking waarbij we helpen het bioscoopgevoel thuis te bezorgen, sluit hier perfect op aan. We zijn erg blij met deze primeur en kijken met vertrouwen uit naar de uitrol in Amsterdam.”

Voor meer informatie: www.pathe.nl/delivery of https://www.thuisbezorgd.nl/pathe.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter