Pathé Scheveningen krijgt complete filmervaring met Dolby Cinema

Vanaf de zomervakantie kunnen de bezoekers van Pathé Scheveningen genieten van Dolby Cinema. Van binnenkomst tot vertrek biedt Dolby Cinema een ultieme, complete filmervaring met de spectaculaire beeld- en geluidstechnologie van Dolby Vision en Dolby Atmos en luxueuze, ergonomische stoelen in een tot de perfectie vormgegeven zaal. De bouw van de nieuwe Dolby Cinema zaal start in de week van 16 april.

Pathé vernieuwt voortdurend om aan de hoogste eisen van het publiek te voldoen en zijn bezoekers de ultieme filmbeleving te bieden. Daarom gaat Pathé Scheveningen – als derde bioscoop van Pathé naast Pathé De Kuip en Pathé De Munt – vanaf deze zomer over een state of the art Dolby Cinema zaal beschikken.

Dolby Cinema™ biedt de totale bioscoopbeleving. Het combineert de krachtigste beeld- en geluidstechnologie met een innovatief design om van elk bioscoopbezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Met intense en levensechte beelden brengt Dolby Vision™ het verhaal tot leven. En met Dolby Atmos™ zit je volledig in de film met adembenemend realistische, bewegende audio die om je heen de hele zaal lijkt rond te reizen. In combinatie met een innovatief bioscoopdesign plaatst Dolby Cinema™ je midden in het verhaal en maakt het je bioscoopbezoek tot een ware belevenis.