Pathé Trakteert start weer | 5 dagen lang een film kado!

Pathé start vanaf vandaag weer met een Pathé Trakteert actie! Ze trakteren Nederland op vijf topfilms die kortgeleden nog in onze bioscopen werden vertoond, om zo de laatste dagen van de kerstvakantie in lockdown leuker te maken. De eerste film van vandaag is The Mauritanian (die in de zomer nog in onze bioscopen te zien was). De overige films blijven nog even een verrassing, maar zijn zeer divers en zijn voor ieder wat wils. Dit is alweer de vierde Pathé Trakteert actie. Hiermee vieren Pathé en Pathé Thuis het samengaan van beide bedrijven dat afgelopen dinsdag bekend werd gemaakt.

Pathé Trakteert

Nu de bioscopen vanwege de aangescherpte maatregelen weer tijdelijk gesloten zijn, trakteert Pathé wederom heel Nederland met Pathé Thuis. Vanaf vandaag krijg je iedere dag een film cadeau die je thuis kunt bekijken via Pathé Thuis.

In de komende 5 dagen wordt elke ochtend om 09:00 uur wordt via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film getrakteerd wordt. De film is alleen die dag beschikbaar om te huren.

Hoe bekijk je de film?

  1. Klik op ‘Bekijk film’ – klik op ‘Kijk vanaf €0,-‘
  2. Kies huur HD of SD
  3. Start direct de film of Kijk ‘m later.

Later kijken? Kies ‘Kijk later’ en de film blijft 30 dagen actief in jouw account.

De actie loopt van donderdag 06 januari tot en met maandag 10 januari. De titels worden dagelijks om 09.00 uur gedeeld via onze Stories op FB en Insta (en via Pathé Thuis). De titels zijn dezelfde dag tot 23.59 te downloaden. Een film blijft 30 dagen in je account staan. Na het starten van de film heb je 48 uur om de film te bekijken. Ben je te laat? Helaas, morgen weer een nieuwe film!VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter