Patrick Dempsey keert terug voor de Enchanted sequel Disenchanted

In een recent interview met Good Morning America heeft Grey’s Anatomy-acteur Patrick Dempsey eindelijk bevestigd dat hij terugkeert in Disney Plus’ lang verwachte vervolg Disenchanted. De film herenigt hem na 13 jaar met Enchanted co-ster Amy Adams. Hij vertelde ook dat de studio van plan is dit voorjaar met de productie te beginnen. Hij zei:

“I just got this script for the second movie, and then I’m starting to go through and get notes together. There’s talk that we’ll start shooting that in the spring, which is exciting.”

In het vervolg keert Adams terug als Giselle, die merkte dat haar leven op zijn kop stond toen ze uit haar geanimeerde fantasiewereld viel en ontdekte dat ze vastzat in het echte Manhattan. Dempsey zal zijn rol hervatten als Robert Philip, die aan het einde van de eerste film met Giselle trouwt.

Patrick Dempsey in Disenchanted

Eerder werd bekend dat Adam Shankman (Hocus Pocus 2, Hairspray, Rock of Ages) de Enchanted sequel Disenchanted zal gaan regisseren. Het scenario wordt geschreven door Rita Hsiao, Jessie Nelson, J. David Stem, David N. Weiss, gebaseerd op personages van Bill Kelly.

De originele animatie/live-action hybride film had een wereldwijde opbrengst van $340.5 miljoen. Kevin Lima regisseerde de originele film op basis van een scenario van Bill Kelly. Hoofdrollen waren er voor Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall, Idina Menzel, Rachel Covey en Susan Sarandon.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter