Peacemaker vanaf 9 november te zien bij Ziggo

Volgende maand voegt Ziggo de nieuwe Scandinavische thriller Peacemaker toe aan het aanbod. Peacemaker is een spannende internationale politieke thrillerserie over een team van Finse diplomaten die in een internationaal conflictgebied werken, terwijl ze problemen uit hun eigen verleden oplossen. De serie speelt zich af in Turkije, Syrië en Spanje en geeft ons een kijkje in de wereld van vredesonderhandelaars, de internationale wapenhandel, en hun intieme relaties met de machthebbers. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Peacemaker bij Ziggo Movies & Series

Peacemaker is een meeslepende politieke thriller. De serie speelt zich af in Turkije, Syrië en Spanje en geeft ons inzicht in de wereld van de vredesonderhandelaars, de internationale wapenhandel en hun diepgewortelde relaties met mensen met macht. De serie draait rond een team Finse vredesonderhandelaars die werken in een internationaal conflictgebied, én tegelijk kwesties uit hun eigen verleden moeten oplossen. Ann-Mari Koistinen is een Finse vredesonderhandelaar die recent haar ontslag heeft ingediend als crisisadviseur van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Toch wordt ze door de VN gevraagd om een vredesproces in Turkije te leiden. Naarmate de vredesgesprekken vorderen, moet ze in het reine komen met haar verleden, voor haar privéleven het hele vredesproces in gevaar brengt.

Een internationale topcast met onder andere Richard Sammel (The Strain), Irina Björklund (Border Town), Mikko Nousiainen, Kardo Razzazi (Alex, Heder, Arne Dahl), Louise Peterhoff (Blue Eyes) en Abhin Galeya.

De reeks bevat tien afleveringen. Peacemaker is vanaf 9 november te zien bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter