Peacock heeft Ted serie besteld

Seth MacFarlane‘s vulgaire teddybeer komt terug! Peacock heeft een Ted serie besteld bij UCP, een divisie van Universal Studio Group en MRC Television. Het is nog niet bevestigd dat MacFarlane het personage in de komende serie zal uitspreken, maar er wordt gezegd dat hij op dit moment in onderhandeling is. Hij zal de serie samen met Erica Huggins voor Fuzzy Door produceren.

Ted serie

De live-action serie is gebaseerd op de twee films van MacFarlane, waarvan de eerste de best scorende R-rated komedie aller tijden werd. Zowel Ted als Ted 2 brachten wereldwijd meer dan $ 750 miljoen op.

Ted is een comedy van Seth MacFarlane met o.a. Mark Wahlberg, Mila Kunis en Giovanni Ribisi. MacFarlane is de schrijver van de populaire animatieserie Family Guy en staat bekend om zijn absurde en grensverleggende humor. Hij is de schrijver, regisseur én stem van Ted.

De comedy vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg), een volwassen man die zijn leven deelt met een teddybeer: Ted. John mocht als kind een wens doen en zo kwam Ted tot leven. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. In het vervolg wil het pasgetrouwde koppel Ted en Tami-Lynn een baby, maar om in aanmerking te komen om een ​​ouder te zijn moet Ted bewijzen dat hij een persoon is in de rechtbank.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter