Pemièredatum en teaser voor The Get Down seizoen 2

Netflix heeft de releasedatum vrijgegeven van The Get Down seizoen 2, oftewel Part II. Dit gebeurde via onderstaande teaser. The Get Down Part II zal te zien zijn vanaf 7 april.

The Get Down seizoen 2

De serie speelt zich af in het New York van de jaren ’70 en volgt een groep tieners uit de South Bronx. Zij hebben niets te doen, waardoor ze nieuwe muziekgenres en danspassen ontdekken.

Deel twee van The Get Down pikt het verhaal op in 1978, een jaar na de gebeurtenissen in deel een. De opzwepende omwenteling eind jaren ’70 in New York City en de nog naamloze nieuwe culturele kracht, weet een nieuwe beat te slaan in de Bronx, terwijl disco nog altijd centraal staat. Onze jonge geliefden, Books en Mylene, verliezen zichzelf in de aanstaande culturele revolutie, voorbestemd om alles aan hun wereld te veranderen – maar ze hebben dit moment om hun stempel hierop te drukken. Tegen de achtergrond van een bankroet New York, meedogenloze gangsters en geldbeluste labelbazen, ontdekken ze dat het alleen creativiteit en liefde zijn die hen zullen helpen overleven. En ze moeten alles opofferen voor hun muziek, en elkaar.

The Get Down is een muzikale dramaserie die bedacht is door Baz Luhrmann en Stephen Adly Guirgis. Luhrmann zal de eerste twee van dertien afleveringen regisseren en de seizoensfinale. Daarnaast is hij uitvoerend producent.

De cast van The Get Down bestaat uit Justice Smith, Herizen Guardiola, Jimmy SmitsShameik Moore, Skylan Brooks, T.J. Brown jr., Jaden Smith, Giancarlo Esposito.

The Get Down Part II zal te zien zijn vanaf 7 april.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter