Peter Dinklage in Rememory trailer

Peter Dinklage in Rememory trailerLionsgate Premiere heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de sci-fi Rememory, met in de hoofdrol Peter Dinklage (Game of Thrones, X-Men: Days of Future Past). Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube n6ihJIjVGLo]

Gordon Dunn, een beroemde wetenschappelijke pionier, is op mysterieuze wijze overleden vlak na de onthulling van zijn nieuwste werk. Hij ontwikkelde een baanbrekend apparaat dat in staat was om ongefilterde herinneringen van een persoon op te nemen en af te spelen. Na zijn dood duikt Gordon’s teruggetrokken vrouw, Carolyn, diep in haar eigen persoonlijke leven als een mysterieuze man opduikt die beweert uit Gordon’s verleden te komen. Ondanks twijfelachtige motieven probeert hij met behulp van de machine het mysterie op te lossen.

Naast Dinklage zijn er rollen voor Martin Donovan, Julia Ormond, Anton Yelchin en Henry Ian Cusick. Rememory werd geregisseerd door Mark Palansky en geschreven door Palansky en Michael Vukadinovich & Mark Palansky. Vanaf 24 augustus is de film te bekijken via Google Play en vanaf 8 september in de bioscoop.