Peter Pan and Wendy gaat in première op Disney Plus

Disney onthulde dat de live-action Peter Pan and Wendy film van regisseur David Lowery rechtstreeks naar de streamingdienst Disney Plus zal gaan. Bekijk hieronder een eerste teaser!

Live-action Disney Peter Pan & Wendy

Peter Pan & Wendy, voor het eerst gepubliceerd in 1911, vertelt het verhaal van de jongen die nooit opgroeit, genaamd Peter Pan, die Wendy Darling ontmoet en haar samen met haar broers John en Michael meeneemt naar het magische eiland Neverland. Daar ontmoeten ze de Lost Boys en Tinkerbell, gevolgd door vele gevaarlijke avonturen tegen Peter’s levenslange aartsvijand Captain Hook.

In de live-actiefilm spelen nieuwkomers Alexander Molony en Ever Anderson de titulaire rollen, samen met Jude Law als Captain Hook en Yara Shahidi als Tinker Bell. Het wordt geregisseerd door David Lowery (Pete’s Dragon, The Green Knight) en Toby Halbrooks heeft samen met Lowery de adaptatie geschreven.

Peter & Wendy, voor het eerst gepubliceerd in 1911, vertelt het verhaal van de jongen die nooit opgroeit met de naam Peter Pan terwijl hij Wendy Darling ontmoet en haar samen met haar broers John en Michael meeneemt naar het magische eiland Neverland. Daar ontmoeten ze de Lost Boys en Tinkerbell, gevolgd door vele gevaarlijke avonturen tegen Peter’s levenslange aartsvijand Captain Hook.

J.M. Barrie’s iconische verhaal is een paar keer verfilmt, waaronder Steven Spielberg’s Hook uit 1991 met Robin Williams en Julia Roberts; en de coming-of-age-film van 2003 met Jeremy Sumpter en Rachel Hurd-Wood, die waarschijnlijk de meest bekend is; en de meest recente, Joe Wright’s 2016 Pan met Hugh Jackman in de hoofdrol. Disney’s animatiefilm Peter Pan uit 1953 is echter de meest populaire bewerking van het verhaal gebleven.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter