Picl | Aankomende releases | Augustus

Op Picl bieden 20 filmtheaters een deel van hun programmering ook direct on demand aan, gelijktijdig met de reguliere theatrical uitbreng. Dit zijn de films die de aankomende weken in release gaan.

8 augustus
THE DAY AFTER (GEU-HU)
Regisseur: Hong Sangsoo
Distributeur: Contactfilm
8 augustus
THE GREEN FOG
Regisseur: Guy Maddin, Galen Johnson, Evan Johnson
Distributeur: EYE Filmmuseum
22 augustus
WILKOLAK
Regisseur: Adrian Panek
Distributeur: Contactfilm
22 augustus
WORKING WOMAN
Regisseur: Michal Aviad
Distributeur: Arti Film
29 augustus
THE LAST MALE ON EARTH
Regisseur: Floor van der Meulen
Distributeur: Cinema Delicatessen


Naar het volledige Picl-aanbod

Wat Picl zo interessant en uniek maakt is dat het het enige on-demand platform ter wereld is waarbij films direct vanaf de bioscooprelease te zien zijn. Als een film dus in première gaat in het filmtheater, is deze direct thuis te bekijken via Picl. Er zijn momenteel twintig filmtheaters aangesloten, waarvan een selectie van het aanbod te zien is op Picl. Klik hier voor de hele lijst. Voor 8,50 krijg je 48 uur lang toegang tot een film, zonder abonnement.Naar het volledige Picl-aanbod

Verder is het platvorm een aanvulling op de filmtheaters omdat films langer op Picl te zien zijn dan in het filmtheater zelf. Waar een film in filmtheater vaak ongeveer een maand te zien is, kan deze gemiddeld 3 tot 4 maanden lang op Picl bekeken worden. Al met al is Picl dus niet een losstaand platform, maar dus echt een samenwerkingsverband met filmtheaters met als doel het bereik van arthouse en documentaires te vergroten.

Voor meer informatie kun je hier terecht.