Picl | Aankomende releases | September

Op Picl bieden 20 filmtheaters een deel van hun programmering ook direct on demand aan, gelijktijdig met de reguliere theatrical uitbreng. Dit zijn de films die de aankomende weken in release gaan.

5 september
TAXI ZUM KLO
Regisseur: Frank Ripploh
Distributeur: Arti Film
12 september
MANTA RAY
Regisseur: Phuttiphong Aroonpheng
Distributeur: Contactfilm
19 september
THE LAST MALE ON EARTH
Regisseur: Floor van der Meulen
Distributeur: Cinema Delicatessen
26 september
THE SWALLOWS OF KABUL
Regisseur: Zabou Breitman, Eléa Gobbé-Mévellec
Distributeur: Imagine Filmdistributie
Naar het volledige Picl-aanbod

Wat Picl zo interessant en uniek maakt is dat het het enige on-demand platform ter wereld is waarbij films direct vanaf de bioscooprelease te zien zijn. Als een film dus in première gaat in het filmtheater, is deze direct thuis te bekijken via Picl. Er zijn momenteel twintig filmtheaters aangesloten, waarvan een selectie van het aanbod te zien is op Picl. Klik hier voor de hele lijst. Voor 8,50 krijg je 48 uur lang toegang tot een film, zonder abonnement.Naar het volledige Picl-aanbod

Verder is het platvorm een aanvulling op de filmtheaters omdat films langer op Picl te zien zijn dan in het filmtheater zelf. Waar een film in filmtheater vaak ongeveer een maand te zien is, kan deze gemiddeld 3 tot 4 maanden lang op Picl bekeken worden. Al met al is Picl dus niet een losstaand platform, maar dus echt een samenwerkingsverband met filmtheaters met als doel het bereik van arthouse en documentaires te vergroten.

Voor meer informatie kun je hier terecht.