Picl breidt uit met Natlab Eindhoven

Filmtheater Natlab in Eindhoven heeft zich aangesloten bij Picl en biedt vanaf vandaag films uit het programma ook online aan. Daarmee vertonen momenteel landelijk in totaal 21 theaters hun premièrefilms en -documentaires ook on demand via Picl. Deze week gaan het Franse drama Celle que vous croyez met Juliette Binoche en Taxi zum Klo, een eerlijk en humoristisch portret van pre-aids Berlijn in 1980, ook in première op het arthouse platform.

Soms lukt het je simpelweg niet om naar het theater te gaan voordat een film van het witte doek verdwijnt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor bedacht. Jouw favoriete filmtheaters bieden vanaf nu óók films aan op Picl – van coming of age en komedies tot roadmovies en drama’s. Je streamt zelfs exclusief de allernieuwste films die op dit moment vertoond worden op het grote scherm. Nooit meer wachten, nooit meer missen.

Over Picl

Arthouse-liefhebbers Anke van Diejen en Noortje van de Sande liepen om de haverklap films mis uit het filmtheater. Om dit te voorkomen én om de liefde voor film te verspreiden, richtten zij in 2017 Picl op. Samen met Nederlandse filmtheaters en onafhankelijke distributeurs. Door deze unieke samenwerking, krijgen filmtheaters een deel van de opbrengst van elke bekeken Picl-film. En zo hoef jij nooit meer een film te missen. Iedereen blij.