Pirates of the Caribbean acteur Kevin McNally bij Dutch Comic Con

Kevin McNally, vooral bekend als Joshamee Gibbs uit de Pirates of the Caribbean films, komt naar Dutch Comic Con – Winter Edition in Utrecht. Hij vertolkte de rol van Gibbs in iedere film en is daarmee één van de drie acteurs die in elke film te zien is. Recent verscheen hij in Designated Survivor als General Harris Cochrane.

McNally werd geboren in Bristol en groeide op in Birmingham, waar hij de middelbare school doorliep aan de Central Grammar School for Boys. Zijn eerste professionele optreden als acteur was op zestienjarige leeftijd in het Birmingham Repertory Theater. In 1973 mocht hij met een beurs naar het Royal Academy of Dramatic Art in Londen, hier won hij in 1975 de Beste Acteur Bancroft Gouden Medaille.

McNally begon in 1976 met acteren voor televisie in de televisieserie Plays for Britain, waarna hij in nog meer dan 135 rollen speelde in televisieseries en films.

Op 18 en 19 november transformeert de Jaarbeurs in Utrecht in de Winter Editie van het grootste popcultuur evenement van Nederland. Fan van comics, manga, cosplay, games en e-sports? Of hou je van films, series of ben je een echte bordspellenfanaat? Dutch Comic Con heeft alles en nog veel meer! Volg Dutch Comic Con op FacebookTwitter of Instagram en blijf op de hoogte van al het nieuws en de ontwikkelingen.

Pirates of the Caribbean acteur Kevin McNally bij Dutch Comic Con