Platina film voor Bon Bini Holland 2

De Nederlandse komedie Bon Bini Holland 2 heeft een platina film binnengehaald. Dit is een prijs voor films die meer dan 400.000 bezoekers hebben weten te trekken.

Het is niet de eerste film dit jaar welke de status heeft weten te bereiken. Ook Bankier van het verzet kreeg deze prijs. Het is overigens niet de eerste keer dat hoofdrolspeler Jandino Asporaat zoveel succes heeft. De eerste Bon Bini Holland kreeg namelijk ook een platina film.

Net als Robertico (Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar vanuit achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

De cast bestaat uit Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge, Phi Nguyen, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry. Bon Bini Holland 2 wordt geregisseerd door Jon Karthaus. De film is momenteel nog in de bioscopen te zien.