Poeslief: Een Ode Aan De Kat vanaf 5 juni op Netflix

Netflix kondigt vandaag aan dat de film van Nederlands’ bekendste kater en ”filmkat” Abatutu, Poeslief: Een Ode Aan De Kat, op 5 juni naar Netflix komt! In Poeslief, een film van de makers van natuurdocumentaires De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad, staan video’s van Nederlandse katten en diens baasjes centraal. Miauw! Bekijk hieronder de trailer.

In 2020 riep Abatutu kattenbaasjes in Nederland op om hun leukste kattenfilmpjes te delen voor een project waarin de Nederlandse huiskat centraal zou staan. De grappigste inzendingen werden geselecteerd en zijn samen met het verhaal rondom Abatutu zelf te bekijken in Poeslief: Een Ode Aan De Kat.

Poeslief: Een Ode Aan De Kat op Netflix

Poeslief is een ode aan de kat en een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers! De film is geregisseerd door Mark Verkerk en geproduceerd door M&N mediagroep. De stem van het beestje Abatutu wordt overigens ingesproken door Nicolette Kluijver.

Poeslief: Een Ode Aan De Kat is vanaf 5 juni beschikbaar op NetflixVervolgfilm

Er is tevens een vervolg op Poeslief in de maak. Hiervor kunnen katteneigenaren wederom filmpjes insturen. Meer informatie rondom deze nieuwe film is hier te vinden.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter