Pokémon Journeys: The Series komt naar Netflix

In een deal met The Pokémon Company International brengt Netflix Pokémon Journeys: The Series naar het kleine scherm. Het is alleen nog niet bekend of deze ook in Nederland op Netflix te zien zal zijn. De eerste 12 afleveringen van het nieuwe 23e seizoen van de animatieserie gaan exclusief in première op Netflix op 12 juni. Extra nieuwe afleveringen worden elk kwartaal toegevoegd op Netflix voor de rest van het seizoen.

Pokémon Journeys: The Series

Emily Arons, Senior Vice President of International Business bij The Pokémon Company International, vertelde:

“With their tremendous reach and ability for fans to enjoy content anytime and anywhere, Netflix is the ideal partner to premiere new episodes of the beloved animated Pokémon series in the U.S. We can’t wait for Pokémon fans of all ages to continue discovering the spirit of adventure and friendship in Pokémon Journeys: The Series, our newest season coming to Netflix this June.”

Pokémon Journeys: The Series volgt Ash en zijn partner Pikachu terwijl ze avonturen beleven in meerdere regio’s in de Pokémon-wereld, nieuwe personages ontmoeten en onderweg meer Pokémon ontdekken.

Pokémon trainer Ash Ketchum heeft een nieuw plan: de wereld gaan verkennen! Maar eerst gaan hij met zijn partner Pikachu naar de opening van het Cerise Laboratory, een onderzoeksfaciliteit dat zich toelegt op het ontdekken van de mysteries van Pokémon in elke regio. Ash ontmoet Goh, een andere jongen met grenzeloze nieuwsgierigheid naar Pokémon, en beiden zijn dolblij als professor Cerise hen vraagt ​​om officiële onderzoeksmedewerkers te worden. Nu Ash vastbesloten is om een ​​Pokémon-meester te worden en Goh ernaar streeft om elke Pokémon te vangen (inclusief de Mythical Mew), staan ​​onze helden voor avontuur en opwinding terwijl ze de wijde wereld van Pokémon verkennen!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter