Police Academy-actrice Marion Ramsey overleden

Actrice Marion Ramsey, die in zes Police Academy-films speelde, is op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice stierf volgens BBC News in haar huis in Los Angeles. Ze was recent ziek geworden, maar waar ze aan leed is onbekend.

Haar management bij Roger Paul Inc zei in een verklaring:

“Her passion for performing and sharing her heart with the world was immense. Marion carried with her a kindness and permeating light that instantly filled a room upon her arrival. The dimming of her light is already felt by those who knew her well. We will miss her, and always love her.”

Marion Ramsey overleden

Hoewel velen Ramsey misschien kennen van haar rol als agent Laverne Hooks in de Police Academy-films, begon haar carrière al veel vroeger. In 1964 verscheen ze in Hello, Dolly! En in de jaren zeventig vestigde ze zich als theater-, film- en televisietalent. Op het podium speelde ze in Miss Moffat en op het scherm nam ze deel aan de variétéshow Keep On Truckin op ABC en had ze een vaste rol in Cos. De actrice was daarna nog in enkele tv-series te zien, zoals Beverly Hills, 90210 en MacGyver.

R.I.P. Marion Ramsey 1947 – 2020VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter