Pop-up Pathé opent 7 december op Utrecht CS

Op vrijdagochtend 7 december opent om 9.30 uur burgemeester Jan van Zanen de eerste Pathé pop-up bioscoop op Utrecht Centraal Station. Wachtende treinreizigers kunnen zich in de koude decembermaand even ontdoen van alle drukte. Pop-up Pathé voert je voor een paar minuten mee in de wondere wereld van film. Ook zullen er op diverse momenten acteurs en filmpersonages aanwezig zijn waarmee voorbijgangers op de foto kunnen, of waar ze een goed filmadvies van kunnen krijgen.

In de pop-up bioscoop kunnen treinreizigers neervlijen in een rode pluche bioscoopstoel om even de dagelijkse beslommeringen te ontvluchten. De mini-bioscoop heeft 24 stoelen. Reizigers kunnen tijdens het wachten op het station het trailerprogramma met de nieuwste december films ontdekken, die binnenkort bij Pathé te zien zijn, onder het genot van een gratis warme popcorn.

Tevens kan iedereen die onderweg is naar familie of vrienden nog een last minute kerstcadeau kopen, de Pathé Gift Card. Bezoekers die een Pathé Unlimited Card kopen in Pop-up Pathé krijgen een gratis Gift Card cadeau.

Naast de comfortabele ‘wachtkamer’ voor treinreizigers biedt Pathé bezoekers de mogelijkheid om een privévoorstelling in de pop-up te winnen. Via de Pathé social media kanalen kan iedereen meedoen aan de ‘Merry Movie Day’ actie om kans te maken op een bijzondere filmervaring met zijn of haar familie en vrienden. Zie voor meer informatie en deelname aan de winactie  www.pathé.nl/popup.

De Pop-Up Pathé is van 7 t/m 30 december dagelijks open van 7.30 tot 19.30 uur.