Poster Destination Wedding met Keanu Reeves en Winona Ryder

Aviron Pictures heeft de eerste poster vrijgegeven voor de rom-com Destination Wedding, met in de hoofdrol Keanu Reeves (John Wick) en Winona Ryder (Stranger Things). Bekijk de poster hieronder.

Destination Wedding

Reeves en Ryder schitteren in de komedie over twee ellendige en onplezierige bruiloftsgasten, die ondanks alles een wederzijdse genegenheid ontwikkelen. Deze film markeert de vierde samenwerking tussen de twee sterren, nadat ze samen verschenen in Bram Stoker’s Dracula, A Scanner Darkly en The Private Lives of Pippa Lee.

Als de sociaal onhandige Frank en Lindsay elkaar ontmoeten op weg naar een bruiloft, ontdekken ze al snel dat ze veel gemeen hebben: ze hebben allebei een hekel aan de bruid, de bruidegom, de bruiloft, zichzelf en vooral aan elkaar. Wanneer de gebeurtenissen in het weekend hen voortdurend dwingt om samen te zijn – en hun troosteloosheid isoleert hen onmiddellijk van de andere gasten – ondervinden Frank en Lindsay dat als je maar lang genoeg met iemand verbaal spart, er alles kan gebeuren. Wanneer het debat plaats maakt voor verlangen, moeten ze beslissen wat sterker is: hun hart of hun gezond verstand.

Destination Wedding wordt geregisseerd door Victor Levin en staat gepland voor een release op 24 augustus 2018.