Poster en releasedatum voor Godfather-serie The Offer

Paramount+ heeft een officiële releasedatum voor de limited serie The Offer bekendgemaakt. De reeks komt op 28 april 2022 naar het streamingplatform. The Offer is gebaseerd op de met een Oscar bekroonde producer Albert S. Ruddy’s buitengewone, nooit eerder vertoonde ervaringen met het maken van de film The Godfather uit 1972.

Tevens is er een nieuwe poster voor de aankomende serie uitgebracht, met daarop Paramount Studios in Hollywood, evenals de verzameling personages uit de serie. Je kunt hieronder een korte aankondigingsvideo voor The Offer bekijken, evenals de poster.

The Offer serie releasedatum 

The Offer serie releasedatum

The Offer zal gebaseerd zijn op de nooit eerder vertoonde ervaringen van Oscar- en Golden Globe-winnende producer Albert S.Ruddy tijdens zijn reis om Mario Puzo’s epische misdaadroman The Godfather tot leven te brengen op het grote scherm met Francis Ford Coppola. Tweevoudig BAFTA-genomineerde Dexter Fletcher (Rocketman, Eddie the Eagle) is bij het project betrokken als regisseur en uitvoerend producer.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dan FoglerGiovanni RibisiColin HanksMatthew Goode, Miles Teller, Juno Temple, Justin Chambers, Patrick Gallo.

De serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Michael Tolkin (Escape at Dannemora) naast Fletcher, Dalia Ibelhauptaite, showrunner Nikki Toscano (Hunters) en Emmy-winnende producer Leslie Greif (Hatfields & McCoys).

The Offer verschijnt op 28 april 2022 op het streamingplatform Paramount+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter