Poster en trailer voor de film Legend

Bekijk hieronder de trailer en poster van de film Legend, geregisseerd en geschreven door Brian Helgeland. In de film speelt Tom Hardy de gangstertweeling Ronald en Reginald Kray, welke de georganiseerde misdaad in het Londen van de jaren ’60 aanvoerde.

Legend

Legend

In de jaren 50 en 60 gebruiken de tweelingbroers Ronnie en Reggie Kray afpersing en grof geweld om steeds meer macht over de Londense onderwereld te krijgen. Als de gangsters in zee gaan met de Amerikaanse maffia gaat het hen helemaal voor de wind. Ronnie heeft psychische problemen en zijn tomeloze gewelddadigheid trekt de aandacht van Scotland Yard. Langzaam begint het net zich om de broers te sluiten.

Hoofdrollen zijn er voor Tom Hardy, Emily Browning, Christopher Eccleston, Taron Egerton, Tara Fitzgerald, Chazz Palminteri en David Thewlis.

De film is geregisseerd en geschreven door Brian Helgeland. De film is gebaseerd op het boek The Profession of Violence: The Rise and Fall of the Kray Twins van John Pearson.

Legend verschijnt op 11 september in het Verenigd Koninkrijk.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter