Poster en trailer voor Better Call Saul seizoen 6

AMC heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor Better Call Saul seizoen 6, het langverwachte laatste seizoen van het voor een Emmy genomineerde drama. Seizoen 6 gaat in première met twee opeenvolgende afleveringen op maandag 18 april 2022.

Het laatste seizoen van 13 afleveringen zal in twee delen worden uitgerold, waarbij de eerste zeven afleveringen beginnen op 18 april en eindigen met de laatste zes afleveringen van de serie vanaf 11 juli.

De reeks is oorspronkelijk afkomstig van AMC, maar is in Nederland ook te zien op Netflix. In Nederland verschenen de afleveringen van eerdere seizoenen steeds één dag later online, wat betekent dat we een wekelijkse release van Better Call Saul seizoen 6 verwachten op Netflix Nederland vanaf dinsdag 19 april 2022.

Better Call Saul seizoen 6 trailer

Better Call Saul seizoen 6 trailer

Het laatste seizoen van Better Call Saul beëindigt de gecompliceerde reis en transformatie van zijn gecompromitteerde held Jimmy McGill (Bob Odenkirk) in strafrechtadvocaat Saul Goodman. Van het kartel tot het gerechtsgebouw, van Albuquerque tot Omaha, trackt seizoen zes Jimmy, Saul en Gene, evenals Jimmy’s complexe relatie met Kim (Rhea Seehorn), die midden in haar eigen existentiële crisis zit. Ondertussen zitten Mike (Jonathan Banks), Gus (Giancarlo Esposito), Nacho (Michael Mando) en Lalo (Tony Dalton) vast in een kat-en-muisspel met dodelijke inzet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bob OdenkirkJonathan BanksRhea SeehornMichael MandoGiancarlo Esposito, Tony Dalton.

Better Call Saul ontstond na het grote succes van Breaking Bad. De dramaserie wordt uitvoerend geproduceerd door Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz en Gennifer Hutchison.

Better Call Saul seizoen 6 gaat 18 april 2022 van start op AMC.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter