Poster en trailer voor de film Stromboli met Elise Schaap

September Film heeft de poster en trailer vrijgegeven van de speelfilm Stromboli van Michiel van Erp, met Elise Schaap in de hoofdrol. Stromboli is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Saskia Noort. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Stromboli film

De film Stromboli 

Sara arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli en komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen onder leiding van de charismatische goeroe Jens, de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden.

De hoofdrol wordt gespeeld door Elise Schaap. Voor de andere rollen is een deels internationale cast aangetrokken, bestaande uit Pieter Embrechts, Tim McInnerny, Anna Chancellor, Taz Munya, Christian Hillborg, Neerja Naik en Marisa van Eyl.

De film is geregisseerd door Michiel van Erp en is een verfilming van het boek Stromboli van schrijfster Saskia Noort. Het scenario is geschreven door Paula van der Oest (De Slag om de Schelde) en Roos Ouwehand.

De film draait vanaf 3 november 2022 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter