Poster en trailer voor The Forty-Year-Old Version

Netflix heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor The Forty-Year-Old Version, geschreven en geregisseerd door en met in de hoofdrol Radha Blank (She’s Gotta Have It). Je kunt de trailer en poster hieronder bekijken!

The Forty-Year-Old Version

The Forty-Year-Old Version op Netflix

Radha is al bijna 40 en komt maar niet aan de bak als toneelschrijver in de Amerikaanse wereldstad. Ze besluit het roer om te gooien en creëert het rapper alterego RadhaMUSprime. Als haar hernieuwde artistieke kanten opbloeien, moet ze haar leven zien te balanceren tussen twee persoonlijkheden.

De film is het regiedebuut van Radha Blank en ging in première op het Sundance Film Festival 2020, waar het gelijk in de prijzen viel voor beste dramafilm. In februari van dit jaar kocht Netflix de distributierechten. Radha speelt een versie van zichzelf in de film.

De film heeft ook rollen voor stars Peter Kim, Oswin Benjamin, Imani Lewis, Haskiri Velazquez, Antonio Ortiz, TJ Atoms, Jacob Ming Trent, Stacey Sargeant, William Oliver Watkins, Meghan O’Neill, Andre Ward, Welker White, Reed Birney.

De film is geproduceerd door Lena Waithe, Jordan Fudge, Blank, Inuka Bacote-Capiga, Jennifer Semler en Rishi Rajani. The Forty-Year-Old Version wordt op 9 oktober uitgebracht op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter