Poster Jason Bateman’s Bad Words

Focus Features heeft de poster vrijgegeven voor Jason Bateman‘s nieuwe film Bad Words. Deze kun je hieronder bekijken. De film gaat over een volwassen man die meedoet aan een spellingwedstrijd met kinderen, in de hoop eindelijk een keer te kunnen winnen. Hij raakt bevriend met een van de andere deelnemers, een Indische jongen, genaamd Chaitainya. Een verslaggeefster probeert ondertussen erachter te komen waarom Guy Trilby meedoet aan deze wedstrijd.

Poster Bad Words

Bateman schittert als Guy Trilby, een veertigjarige die een maas vindt in het reglement van The Golden Quill spellingswedstrijd en besluit om problemen te gaan veroorzaken. Wedstrijd officials, diep verontwaardigde ouders en te ambitieuze achtste-groepers zijn geen partij voor Guy, hij verplettert meedogenloos hun dromen over overwinning en roem. Een verslaggeefster probeert zijn motivatie te ontdekken, Guy zoekt een verbond en vindt die bij een concurrent, de onhandige 10-jarige Chaitanya, die zich niks aantrekt van Guy’s directe aanpak.

Bad Words is het regiedebuut van Jason Bateman, ook speelt hij zelf de hoofdrol. Naast hem zijn er rollen voor Kathryn Hahn, Ben Falcone, Philip Baker Hall en Allison Janney.

Het is nog niet bekend of de film in Nederland in de bioscoop komt.