Poster voor 21 Bridges met Chadwick Boseman

STX Films heeft de officiële poster vrijgegeven voor de aankomende actiefilm 21 Bridges van producenten Anthony Russo en Joe Russo, die ons een eerste blik geeft op het personage van Chadwick Boseman. Bekijk de poster hieronder. Morgen verschijnt de volledige trailer!

21 Bridges met Chadwick Boseman

De film is geregisseerd door Brian Kirk (Luther, Game of Thrones) en geschreven door Adam Mervis en volgt een onteerd NYPD detective (Boseman) die een kans krijgt om zijn naam te zuiveren. Tijdens een zoektocht naar een politiemoordenaar, begint hij een enorme samenzwering te ontrafelen die zijn mede-agenten verbindt aan een crimineel imperium en moet hij beslissen op wie hij jaagt. Tijdens de klopjacht is Manhattan voor de eerste keer in zijn geschiedenis volledig gesloten – geen uitgang of toegang tot het eiland inclusief alle 21 bruggen.

Andere rollen in de film zijn er voor J.K. Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Marokko Omari, Keith David en Stephan James.

Anthony Russo en Joe Russo (Avengers: Infinity War) produceren met Boseman en productiepartner Logan Coles, met Mike Larocca als uitvoerend producent.

De film is vanaf 11 juli 2019 in de bioscoop te zien.