Poster voor After We Fell

Independent Films heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor After We Fell, het vervolg op film After uit 2019 en After We Collided uit 2020. Bekijk de poster hieronder.

Binnenkort kunnen fans weer genieten van de relatie van Tessa en Hardin. After We Fell is de derde film in de After-reeks: het verhaal van Tessa en Hardin eindigt in de vierde film, After Ever Happy. De opnames hiervan zijn in december afgerond.

After We Fell

After We Fell poster

In After We Fell zal het stormachtige liefdesverhaal van Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) verdergaan. Precies wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over haar familie en over Hardin zetten alles op zijn kop. Hun toekomst waar ze zo hun best voor hebben gedaan lijkt ineens verder weg dan ooit.

De film is geregisseerd door Castille Landon, op basis van een scenario door Sharon Soboil. Zij baseerde haar script op het boek van Anna Todd.

Andere rollen zijn er voor Chance Perdomo, Arielle Kebbel, Stephen Moyer, Mira Sorvino, Frances Turner, Kiana Madeira, Louise Lombard, Carter Jenkins, Rob Estes.

After We Fell verschijnt binnenkort in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter