Poster voor Fighting with My Family

MGM heeft de poster vrijgegeven voor Fighting with My Family, het aankomende komedie-drama met Dwayne Johnson, Florence Pugh, Nick Frost en Vince Vaughn. Bekijk de poster hieronder.

Fighting with My Family

Fighting with My Family is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt de hervormde gangster Ricky (Frost), vrouw Julia (Lena Headey), dochter Paige (Pugh) en zoon Zak (Jack Lowden) terwijl ze hun brood verdienen met worstelend op kleine locaties. Wanneer Paige en Zak de kans krijgen om auditie te doen voor WWE, grijpt het gezin een unieke kans om hun stoutste dromen om te toveren in een duizelingwekkende toekomst. Broer en zus ontdekken echter snel dat om supersterren te worden, zowel hun talent als hun relatie op de proef zullen worden gesteld.

Fighting with My Family is geïnspireerd op de Channel 4 British documentaire The Wrestlers: Fighting with My Family.

Stephen Merchant (The Office, Hello Ladies) schreef, regisseert en is uitvoerend producent. Seven Bucks Productions ‘Dwayne Johnson, Dany Garcia en Hiram Garcia dienen als uitvoerende producers naast Andy Berman, Daniel Battsek, Tracey Josephs, David Kosse en Rhodri Thomas. Kevin Misher van Misher Films produceert samen met WWE Studios President Michael Luisi. WWE Studios co-financiert de film met Film4, die het project vanaf het begin heeft ontwikkeld.

De film draait vanaf 4 april 2019 in de bioscoop.