Poster voor HBO’s True Detective seizoen 3

HBO heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor True Detective seizoen 3, met in de hoofdrollen Mahershala Ali (Moonlight), Ray Fisher (Justice League) en Stephen Dorff (Star). De poster kun je hieronder bekijken. Het derde seizoen zal op 13 januari 2019 van start gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Starring @mahershalaali, #TrueDetective Season 3 premieres January 13 at 9pm on @HBO.

Een bericht gedeeld door True Detective (@truedetective) op

Het derde seizoen van de anthologie reeks speelt zich af in het hart van de Ozarks, waarin een verontrustende misdaad plaatsvindt. Het is een mysterie dat gedurende tientallen jaren groter wordt en speelt zich in drie afzonderlijke periodes af. Oscar-winnaar Ali speelt de rol van Wayne Hays, een detective van de staatspolitie uit Northwest Arkansas. Carmen Ejogo speelt de Amerikaanse schoolambtenaar Amelia Reardon, die in 1980 een verband heeft met twee vermiste kinderen. Ray Fisher speelt Freddy Burns, Wayne’s zoon. Rhys Wakefield, Michael Greyeyes en Jon Tenney spelen respectievelijk terugkerende personages Henry Hays, Brett Woodard en Alan Jones. Andere rollen zijn er voor Mamie GummerScoot McNairy en Stephen Dorff.

Nic Pizzolatto fungeert als de showrunner en een van de uitvoerende producenten. Hij fungeert tevens als de enige schrijver van het derde seizoen, met uitzondering van aflevering vier, die hij samen schreef met David Milch. Jeremy Saulnier, een andere uitvoerend producent, treedt op als regisseur naast Pizzolatto.

True Detective seizoen 3 zal vanaf januari te zien zijn bij HBO.