Poster voor Last Christmas met Emilia Clarke en Henry Golding

Universal Pictures heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor de kerstfilm Last Christmas. Deze kun je hieronder bekijken.

Last Christmas

Last Christmas

Emilia Clarke (HBO’s Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh en Emma Thompson spelen de hoofdrol. Last Christmas wordt geregisseerd door Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids). De film is in een romantische komedie geïnspireerd door het bekende lied van George Michael, op basis van een scenario door Thompson (Sense and Sensibility, Bridget Jones’s Baby) en toneelschrijver Bryony Kimmings.

Kate (Clarke) woont in Londen en wertk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door geopend is. Tom (Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnenloopt en zoveel barrières van Kate begint te doorzien. Terwijl Londen verandert in de mooiste tijd van het jaar, zou niets voor deze twee moeten werken. Maar soms moet je naar je hart luisteren… en vertrouwen hebben.

Last Christmas draait vanaf november in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter