Poster voor The Hitman’s Wife’s Bodyguard met Reynolds, Jackson & Hayek

Salma Hayek heeft op Instagram de eerste poster onthuld voor Lionsgate’s aanstaande actie-komedie The Hitman’s Wife’s Bodyguard, het vervolg op The Hitman’s Bodyguard uit 2017. Bekijk de poster hieronder. Oorspronkelijk zou de film in augustus 2020 in de bioscoop verschijnen, maar nu zal het vervolg op 20 augustus 2021 in première gaan. Andere rollen zijn er voor Ryan Reynolds (Deadpool) en Samuel L. Jackson (Captain Marvel)!

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

In de eerste film krijgt de beste bodyguard van de wereld een nieuwe klant: een huurmoordenaar die hem in het verleden, herhaaldelijk, bijna heeft gedood. De twee hebben een ontzettende hekel aan elkaar, maar komen wegens omstandigheden aan elkaar vast te zitten in een race tegen de klok. Ze hebben 24 uur de tijd om naar Den Haag te komen terwijl ze achtervolgd worden door een Oost-Europese dictator (Gary Oldman) en een golf aan slechteriken. De film was een aardig succes aan de box office en wist met een budget van $30 miljoen wereldwijd een bedrag van $176 miljoen op te halen.

Het vervolg volgt Michael Bryce terwijl hij door de personages van Jackson en Hayek wordt ingehuurd om hen op een missie langs de Amalfikust te vergezellen. The Hitman’s Wife’s Bodyguard wordt opnieuw geregisseerd door Patrick Hughes en het scenario is afkomstig van Tom O’Connor.

Matt O’Toole van Millenium Media en Les Weldon van Campbell Grobman Film produceren het vervolg.