Posters en trailer voor animatiefilm Spies in Disguise

20th Century Fox heeft op Twitter een aantal personageposters en trailer gedeeld van de spionage animatiefilm Spies in Disguise met in de hoofdrollen Will Smith (Men in Black) en Tom Holland (Spider-Man: Far From Home). Deze zijn hieronder te bekijken!

Lance Sterling is een charmante spion en wellicht zelfs de beste in zijn vak. Zijn tegenpool Walter is erg slim, maar is minder handig in het sociale leven. Wel is hij verantwoordelijk voor de allernieuwste snufjes. Zo zorgt hij voor de gadgets die Lance tijdens zijn missies gebruikt. Door onverwachtse gebeurtenissen zijn de twee heren op elkaar aangewezen, al schiet de samenwerking niet meteen goed op. Om de wereld te kunnen redden moeten ze hun geschillen opzij zetten.

Nick Bruno (Epic, The Peanuts Movie) en Troy Quane (Ice Age: Collision Course) regisseren de film. Het project is gebaseerd op Pigeon: Impossible, een originele korte animatiefilm door Lucas Martell.

De stemmen worden verzorgd door Will Smith, Tom Holland, Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones, DJ Khaled en Masi Oka.

Spies in Disguise draait vanaf januari 2019 in de bioscoop.