Power Rangers icoon Jason David Frank overleden op 49 jarige leeftijd

Jason David Frank, die de beroemde Green en White Ranger speelde in Power Rangers, is overleden. Het nieuws werd voor het eerst aangekondigd door voormalig vechter Mike Bronzoulis, die op zijn Facebook-pagina schreef dat hij “nog steeds in shock” was over het nieuws van de dood van Frank. “I’m feeling terrible he called left me a message and I took [too] long. Jason was a good friend to me and I will miss him.”

Een paar uur later bevestigde de vertegenwoordiger van Frank het nieuws aan TMZ dat de Power Rangers-ster zelfmoord had gepleegd. Franks vertegenwoordiger zei:

“Please respect the privacy of his family and friends during this horrible time as we come to terms with the loss of such a wonderful human being. He loved his family, friends, and fans very much. He will truly be missed.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WalterEJones (@walterejones)

Jason David Frank

Jason David Frank was de originele Green Ranger en White Ranger in de hit-serie Mighty Morphin Power Rangers. Naast het spelen van Tommy Oliver in de serie en zijn spin-offs, was Frank ook een gedecoreerde krijgskunstenaar. Hij had een ongeslagen record op het gebied van mixed martial arts, nadat hij in 2010 één professionele wedstrijd had gewonnen en daarvoor vier amateurwedstrijden. Walter Jones, die de Black Ranger speelde, plaatste een mooi eerbetoon aan zijn vriend, die je hierboven kunt lezen.

In 2018 hadden wij de mogelijkheid om Frank te interviewen tijdens Heroes Dutch Comic Con. Bekijk dit interview hieronder.

R.I.P. Jason David Frank 1973 – 2022

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter