Première A Quiet Place Part II uitgesteld vanwege coronavirus

Volgens Deadline is de releasedatum voor A Quiet Place Part II uitgesteld vanwege het coronavirus. John Krasinski bevestigde het nieuws via een post op zijn Instagram. Deze kun je hieronder bekijken. Een nieuwe releasedatum voor de horror sequel is nog niet bekend.

Coronavirus

 

A Quiet Place Part II van regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Emily Blunt keert terug naast castleden Noah Jupe (Suburbicon, Wonder) en Millicent Simmonds (Wonderstruck). Golden Globe-genomineerde Cillian Murphy (Breakfast on Pluto) en Djimon Hounsou spelen ook een hoofdrol in het vervolg.

Krasinski heeft ook weer het scenario geschreven.