Premièredatum en teaser voor Netflix’s Élite seizoen 2

Netflix heeft een teaser vrijgegeven voor Élite seizoen 2. Bekijk de trailer hieronder. Netflix heeft tevens de premièredatum onthuld voor het komende tweede seizoen van de Spaanse tiener dramaserie. De serie keert terug op 6 september, exclusief op Netflix.

In Élite mogen drie doodnormale kinderen naar één van de meest exclusieve scholen van Spanje: Las Encinas. Een aardbeving heeft hun eigen school verwoest, dus moeten ze verplicht naar de school waar de high class van Spanje zijn kinderen naartoe stuurt. Eenmaal daar begint een strijd tussen de rijke kids en de drie nieuwelingen die eindigt met een moord. Maar wie heeft de moord gepleegd?

Hoofdrollen worden gespeeld door Miguel Herrán, Jaime Lorente, Itzan Escamilla, Miguel Bernardea, Arón Piper, Danna Paola, María Pedraza, Jaime Lorente, Álvaro Rico, Mina El Hammani, Ester Expósito, Omar Ayuso.

Élite is bedacht door Darío Madrona en Carlos Montero, die beiden samen de serie hebben geschreven. Ramón Salazar en Dani de la Orden dienden als regisseur van de serie. Élite is de tweede Spaanse originele serie van Netflix na Cable Girls in 2017.