Premièredatum voor Shameless seizoen 11

Na meer dan 10 jaar is het tijd om afscheid te nemen van Shameless. Showtime heeft de premièredatum van Shameless seizoen 11 vastgesteld op zondag 6 december, waarmee het laatste seizoen van de populaire comedy-dramaserie wordt afgesloten (via Vital Thrills). Bekijk hieronder ook de aankondigingsvideo.

Shameless seizoen 11

In seizoen 11 staan de familie Gallagher en de South Side op een kruispunt, met veranderingen als gevolg van de COVID-pandemie, gentrificatie en veroudering om met elkaar te verzoenen. Terwijl Frank (William H. Macy) zijn eigen sterfelijkheid en familiebanden confronteert in zijn door alcohol en drugs veroorzaakte schemerjaren, worstelt Lip (Jeremy Allen White) met het vooruitzicht om de nieuwe patriarch van het gezin te worden.

De pasgetrouwden Ian (Cameron Monaghan) en Mickey (Noel Fisher) onderzoeken de regels en verantwoordelijkheden van een toegewijde relatie, terwijl Deb (Emma Kenney) haar individualiteit en alleenstaand moederschap omarmt. Ondertussen vindt Carl (Ethan Cutkosky) een onwaarschijnlijke nieuwe carrière in wetshandhaving en hebben Kevin (Steve Howey) en V (Shanola Hampton) moeite om te beslissen of een leven aan de South Side de moeite waard is om voor te vechten.

Shameless, dat oorspronkelijk in première ging in de winter van 2011, geldt als de nummer 1-komedie van het netwerk en de langstlopende serie. Seizoen 10 van Shameless eindigde op 26 januari en telde gemiddeld 5,7 miljoen wekelijkse kijkers op verschillende platforms.

In de hoofdrollen zien we William H. Macy, Jeremy Allen WhiteEthan CutkoskyShanola HamptonSteve HoweyEmma KenneyCameron Monaghan, Noel Fisher en Isidora Goreshter.

Gemaakt door Paul Abbott, wordt de serie geproduceerd door Bonanza Productions in samenwerking met John Wells Productions en Warner Bros. Television. De serie is ontwikkeld voor televisie door John Wells en wordt geproduceerd door Wells, Nancy M. Pimental, Joe Lawson, Iain MacDonald en Michael Hissrich.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram