Pretty Little Liars reboot in ontwikkeling door maker van Riverdale

Het is drie jaar geleden dat Freeform’s Pretty Little Liars stopte na zeven seizoenen in 2017. Nu meldt The Hollywood Reporter dat Riverdale-maker Roberto Aguirre-Sacasa bezig is met het ontwikkelen van een reboot van het populaire tienermysteriedrama. Dit nieuws komt ook een jaar sinds de spin-off serie The Perfectionist na één seizoen werd geannuleerd.

Volgens de bronnen van de site zal Aguirre-Sacasa het script van de reboot schrijven en wil hij een nieuwe kijk geven op het populaire tienerdrama met een nieuw verhaal en nieuwe personages die naar verwachting in de reboot zullen verschijnen. Het project is nog niet aan potentiële kopers gepresenteerd, maar het is mogelijk dat HBO Max wordt beschouwd als de potentiële thuisbasis voor de nieuwe serie.

De reboot van Pretty Little Liars wordt geproduceerd door Aguirre-Sacasa en Leslie Morgenstein en Gina Girolamo van Alloy Entertainment.

Pretty Little Liars reboot

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard en volgt de levens van vier vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zetten ze alles op alles om A te ontmaskeren.

De serie is gemaakt door I. Marlene King en liep voor zeven seizoenen van 2010 tot 2017. Er waren rollen voor Troian Bellisario, Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Sasha Pieterse en Janel Parrish.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter