Prijs abonnementen HBO Max Nederland bekend!

HBO Max Nederland heeft vanochtend de prijs bekendgemaakt van de abonnementen in Nederland. De streamingdienst biedt Nederlanders die in maart een abonnement nemen een levenslange korting van 50% zolang je lid blijven.

HBO Max Nederland prijs

HBO Max Nederland prijs

Een HBO Max abonnement in Nederland gaat €5,99 per maand kosten (Basic) of €8,99 per maand (Standard). Bij ‘Standard’ kost een jaarabonnement €59,99 per jaar met Full HD (1080p), 4K & 3 schermen tegelijk. Een ‘Basic’ abonnement kost jaarlijks  €46,99. Hiervoor krijg je streams in HD (720p) & kijk je op 1 scherm tegelijk.

HBO Max Nederland proefabonnement

HBO Max heeft in Nederland geen proefabonnement. Wel heeft de streamer een kortingsactie voor de vroege beslissers. Voor de Nederlandse introductie geldt namelijk een speciaal aanbod. Nederlanders die tot 31 maart een abonnement nemen op HBO Max krijgen ‘hun hele leven lang’ 50 % korting. Voor hen kost het basic-abonnement €2,99 per maand en het standaardpakket €3,99 per maand. Bij latere prijsverhogingen zal je dus altijd de helft van de prijs blijven betalen.

Wanneer verschijnt HBO Max in Nederland?

HBO Max verschijnt op 8 maart 2022 in Nederland. De streamingdienst zal alle films van Warner Bros. 45 dagen na de bioscooprelease on demand uitbrengen, zonder meerprijs. Films die zullen verschijnen zijn The Batman, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en Aquaman and the Lost Kingdom.

Hoe laat zal HBO Max beschikbaar zijn op 8 maart? Dat is nog even niet bekend. HBO Max heeft laten weten dat dit ‘in de loop van de dag’ zal zijn. Bij andere lanceringen was dat wel vroeg in de ochtend, maar dat is van een hele hoop zaken afhankelijk.

HBO Max Nederland aanbod

Alles waar je van houdt op één plek. HBO Max komt op 8 maart 2022 naar Nederland. HBO Max bevat series en films van onder andere Warner Bros. Max Originals, HBO, DC maar ook Cartoon Network. HBO maakte door de jaren verschillende populaire hitseries, onder andere The WireGame of ThronesBand of BrothersThe Sopranos, Chernobyl. Binnenkort wordt de Game of Thrones prequel House of the Dragon en het vervolg op Sex and the City, And Just Like That, aan het aanbod toegevoegd. Op het gebied van films biedt de Netflix-concurrent een grote hoeveelheid Warner Bros-films aan, als Dune en The Matrix.

De streamer onderscheidt zich onder andere met het snel streamen van bioscoopfilm. De titels zijn vaak al 45 dagen na de bioscooppremière te kijken op HBO Max, zonder meerprijs. Concurrent Disney Plus biedt zijn bioscoopfilms vaak ook direct via streaming aan, maar rekent daar een meerprijs per film voor.<

HBO Max app

Een app voor HBO Max is bij de lancering beschikbaar voor de meeste platforms, zoals tv’s van Samsung, LG en Android TV, de Apple TV 4K en Google Chromecast, spelcomputers als de PS4, PS4, Xbox One en Series X/S. Daarnaast zal de app ook beschikbaar zijn voor mobiele apparaten met Android en iOS.

Onze redactiemedewerkers Martijn en Sandro brachten in december vorig jaar al een artikel uit met een eerste indruk van de Amerikaanse HBO Max versie. Je kunt dit hier lezen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter