Prijsvraag Hotel Transsylvanië 2 – Beëindigd

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je HIER

Vanaf 3 oktober is Hotel Transsylvanië 2 in de Nederlandse bioscopen te zien. Ter gelegenheid van de release mogen wij in samenwerking met Universal Pictures leuke prijzen weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt.

Filmposter 3_verticaal

Titel: Hotel Transsylvanië 2
Regisseur: Genndy Tartakovsky
Scenario: Adam Sandler, Robert Smigel
Originele cast: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Mel Brooks
Nederlandse cast: Charly Luske, Liza Sips, Ferry Doedens, Fernando Halman, Tony Neef, Pip Pellens, Ben Cramer, Arjan Ederveen
Genre: Animatie/Familiefilm
Speelduur:  89 minuten
Release: 3 oktober in de bioscoop

Verhaal
Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in HOTEL TRANSSYLVANIË 2. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is. Terwijl Mavis samen met Jonathan voor het eerst op bezoek gaat bij haar menselijke schoonouders, schakelt ‘Vampa’ Dracula zijn vrienden Frank, Murray, Wayne en Griffin in om Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Ze weten alleen nog niet dat Dracula’s chagrijnige en heel, heel, heel ouderwetse vader Vlad een onverwachts bezoekje komt brengen aan het hotel. Als Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

www.hoteltranssylvanie.nl
www.facebook.com/hoteltnl
#HotelT2

filmstrip leeg

Murry_knuffel

Wij mogen leuke prijzen weggeven zoals een Murray knuffel, knutselsetje en stickersetje. Wil jij kans maken? Like dan simpelweg onze zuster-pagina TeeVeehoek.nl én Filmhoek.nl. Stuur bij laatstgenoemde een privébericht met je gegevens ovv Prijsvraag Hotel Transsylvanië 2. Uit alle aanmeldingen zullen de gelukkige winnaars worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan tot 10 oktober aanstaande.

[youtube vSYkxpmQEJw]

Voorwaarden prijsvraag:
– Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
– De winnaar zal via E-mail bericht worden voor verdere afwikkeling.
– Per E-mailadres kan slechts één keer worden deelgenomen.
– Het door u opgegeven E-mailadres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.